6 anledningar att välja Lipscore Ratings & Reviews

Banner

1. Marknadens bästa responsrate.

Normalt kan du förvänta dig 2 till 4 gånger fler ratings & reviews om du väljer Lipscore framför konkurrerande lösningar. Det är den främsta anledningen till att vi är Nordens snabbast växande plattform för insamling av ratings & reviews, med kunder som Europris, Skeidar, Jernia, Vita, Ark, Telia, Apotek1 och Voice på kundlistan.

Läs mer om varför vi har marknadens bästa responsrate och vad det betyder för dig och din webshop här.

2. Bästa pris per rating & review

Det hjälper inte att en plattform för ratings & reviews är billig om responsraten är låg. Då blir priset du betalar per rating & review hög och det tillförda värdet blir lågt eftersom du behöver en kritisk mängd ratings & reviews för att de ska kunna bidra till ökat förtroende, konverteringar och försäljning.

Eftersom vi har marknadens bästa responsrate är vårt pris per rating & review normalt mycket lägre än hos konkurrerande lösningar.

Be om offert här.

3. Stora mängder kunddata

Med marknadens bästa responsrate finns det inga andra verktyg som gör det möjligt att samla in fler Product Reviews, Service Reviews och Store Reviews än Lipscore.

Detta ger dig stora mängder kunddata som du bl.a. kan använda för att:

 • Mäta kvaliteten på varje enskild produkt.
 • Förbättra produkttexterna i webbutiken.
 • Optimera sortimentet.
 • Förhandla med leverantörer.
 • Mäta kundernas köpupplevelse på nätet.
 • Fånga missnöjda kunder.
 • Förbättra och effektivisera kundtjänsten.
 • Mäta kundernas köpupplevelse i fysisk butik.

Läs mer om hur du kan använda kunddata från Lipscore för att mäta och analysera produkter, varumärken och fysiska butiker här.

Du äger din kunddata. Detta är ingen självklarhet. Kunder som har bestämt sig för att byta till Lipscore har tyvärr upplevt att de inte fått lov att fortsätta använda kundomdömen de har samlat in via sin tidigare samarbetspartner.

4. Avancerad funktionalitet

Med Lipscore får du fler ratings & reviews eftersom vi har marknadens bästa responsrate och för att vi har avancerad funktionalitet för effektivt användande av ratings & review tvärs över produktvarianter, marknader och webshops:

 • Automatisk översättning av ratings & reviews till alla språk som din webshop stöder.
 • Delning av ratings & reviews mellan flera webshops.
 • Avancerad varianthantering.

Beställ en demo av Lipscore här, skräddarsydd för dig och ditt företag.

5. Snabb uppstart

För att hjälpa våra kunder att lyckas med sina Ratings & Reviews har vi ett Customer Success Team som är redo att hjälpa. Så snart du har ingått ett avtal med oss kommer du att bli inbjuden till ett uppstartsmöte med din dedikerade Customer Success Manager, som ser till att uppstarten blir snabb och effektiv oavsett vilken teknisk e-handelsplattform du använder.

Läs mer om våra kompetenser här.

Lipscore funkar på alla e-handelsplattformar. Vi har inbyggda appar för flera e-handelsplattformar, vilket gör integrationen med Lipscore snabb och enkel. Din hängivna Customer Success Manager hjälper dig med hela processen från A till Ö.

Läs mer om integrationer här.

6. Riktiga kundomdömen

Vi anser att ärlig feedback bidrar till bättre kundupplevelser, bättre företag och bättre medarbetare, oavsett om kundomdömena är positiva eller negativa.

Därför går det inte att lägga in anonyma kundomdömen via Lipscore och 98% av de kundomdömen som samlas in via Lipscore är verifierade köpare. Det betyder att vi kan garantera att de faktiskt har köpt produkten eller tjänsten de betygsätter.

Eftersom vi vill vara helt transparenta har vi tagit fram en detaljerad beskrivning av hur vårt system fungerar och hur vi jobbar tillsammans med våra kunder för att säkerställa 100% äkta kundomdömen.

Läs mer om hur Lipscore säkerställer 100% äkta kundomdömen här.

Bli proffs på ratings & reviews – utan att bryta lagen

I jakten på många bra kundomdömen kan det fresta att erbjuda gratisprodukter, presentkort eller poäng till de som ger ett omdöme, låta anställda skriva recensioner samt ändra, radera eller dölja negativa kundomdömen. Men att fuska med kundomdömen är riskabelt.

Därför har vi gjort en guide för dig som vill lära dig hur man jobbar med kundomdömen och samtidigt följer Personuppgiftslagen och Marknadsföringslagen. Läs hela guiden här.

Vi vill hjälpa ditt företag att få fler ratings & reviews!

Lipscore är världens mest effektiva plattform för insamling och användning av ratings & reviews. Vi hjälper företag att få ökad försäljning, viktig kundinsikt, produktkunskap och köpkraft.

Vi tar gärna en förutsättningslös pratstund om hur vi kan hjälpa just dig att få fler ratings & reviews och använda dessa för att öka lönsamheten.

Kontakta oss så fortsätter vi dialogen på det sätt som passar dig bäst.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 24 timmar.