Partners

Vi samarbetar med de bästa byråerna och plattformarna i branschen.

Bluestone

Plattform Smarta verktyg

Bluestone PIM baseras på riktig API-first microservice arkitektur. De unika fördelarna med Bluestone PIM ligger i den extrema flexibiliteten i att koppla på nya säljkanaler och möjligheterna som skapas av våra Marketplace-appar.

Convert

Webbutveckling

Convert är en strategisk e-handelspartner med stor implementeringskompetens. Vårt mål är att skapa Norges (och kanske världens) bästa digitala e-handelslösningar för våra kunder baserat på Magento 2 och Pimcore.

Digitroll

Webbutveckling

Under 20 år har Digitroll varit en ledande norsk leverantör av hemsidor, B2B och B2C-nätbutiker. Vi levererar våra webbprodukter med entusiasm och kvalitet i alla led.

Flowbox

Smarta verktyg

Genom flowbox-plattformen kan företag hitta och samla in användargenererat innehåll (UGC) kopplat till sitt eget varumärke på sociala medier, som sedan kan användas i marknadsföringssyften.

Grebban

Webbutveckling

Grebban är ett varumärke och en e-handelsbyrå med säte i Göteborg och Stockholm.

ITX

Smarta verktyg

ITX UC är en skalbar molnbaserad lösning som ger dig sömlös interaktion mellan telefonväxlar, dialer, chatt, SMS, sociala medier, mejl, tickets, skärmdelning och CamCast.

Jetshop

Plattform

Jetshop Commerce är en molnbaserad e-handelsplattform som alltid kör på den senaste versionen och med den senaste tekniken. Med inbyggda appar integreras Lipscore snabbt och enkelt med nätbutiken.

Kindly

Smarta verktyg

Plattformen Kindly är designad för att göra det enkelt att bygga komplexa AI-drivna chatbots med stöd av toppmodern Natural Language Processing.

Litium

Plattform

Vår passion ligger i att erbjuda en smartare och enklare plattform för e-handel som hjälper våra kunder att växa. Med inbyggda appar integreras Lipscore snabbt och enkelt med nätbutiken.

Magento

Plattform

Adobe Commerce (fd Magento) är en av världens ledande plattformar för nätbutiker. Med inbyggda appar för Magento integreras Lipscore snabbt och enkelt med nätbutiken. Våra partners Visma och Convert har erfarenhet av denna integration.

Maksimer

Webbutveckling

Maksimer är en av Europas ledande WooCommerce Expert-byråer.

Multicase

Plattform

Multicase affärssystem har under 20 års tid hjälpt handelsföretag att bli mer effektiva. Med inbyggda appar för Multicase integreras Lipscore snabbt och enkelt med nätbutiken.

MyStore

Plattform

Mystore är Norges största plattformsleverantör inom e-handel. Kunder hos Mystore får fast lågt pris på integration av Lipscore med nätbutiken.

nopCommerce

Plattform

nopCommerce är en skalbar e-handelsplattform som passar både B2C och B2B. Med våra inbyggda appar integreras Lipscore snabbt och enkelt med nopCommerce.

PrestaShop

Plattform

PrestaShop är en populär e-handelsplattform. Med inbyggda appar för PrestaShop integreras Lipscore snabbt och enkelt med nätbutiken.

Stellar Media

Byrå

Vi hjälper företag att skapa lönsamma digitala strategier och fatta bättre beslut för sin marknadsföring.

Synlighet

Byrå

Vi är en digital marknadsföringsbyrå med kontor i Norge och Sverige. Vi är även en av väldigt få byråer i Norden som är klassificerade som Google Premier Partner.

Visma

Webbutveckling

Visma Digital Commerce är Norges ledande e-handelsbyrå som jobbar med Magento. Vi levererar både rådgivning, utveckling, design, UI/UX och full drift av Magento nätbutiker i Sverige, Norge, Danmark, OSV.

WooCommerce

Plattform

Med inbyggda appar för WooCommerce integreras Lipscore snabbt och enkelt med nätbutiken. Vår partner Maximer har erfarenhet av denna integration.