Store Reviews

Store Reviews visar vad kunderna tycker om köpupplevelsen i dina olika butiker. Detta ger dig ett unikt verktyg för att mäta kundnöjdhet både i varje enskild fysisk butik samt i webshopen.

De flesta av våra kunder har valt vår plattform för Product Reviews på grund av den höga svarsfrekvensen. Sedan bygger de på med Service Reviews och eventuellt också Store Reviews.

Lipscore har marknadens bästa svarsfrekvens på store reviews

Varför Store Reviews?

Store Reviews kompletterar Product Reviews och Service Reviews och passar dig som har fysiska butiker utöver webshopen. Utnyttja möjligheterna t.ex. en kundklubb ger för att samla in omdömen på produkter köpta i fysisk butik, utöver köpupplevelsen i butiken. Detta ger dig unik insikt om dina kunder och butiker som du kan använda för allt från optimering av köpupplevelsen i butik till benchmarking mot de bästa säljarna och butikerna.

Är antalet kundomdömen viktigt?

Normalt kan du förvänta dig 2 till 4 gånger fler kundomdömen om du väljer Lipscore framför konkurrerande lösningar. Med fler kundomdömen får du en större och ofta mer representativ mängd data och därigenom unika insikter förknippade med kundnöjdhet i butik.

Store reviews visar vad kunderna tycker om köpupplevelsen i fysisk butik.

Dina fördelar

Kombinera Store- och Service Reviews med Product Reviews för maximal effekt:

 • Ökat förtroende för ditt varumärke.
 • Unik insikt i kundernas köpupplevelser.
 • Bättre möjlighet att fånga upp och hantera missnöjda kunder även i den fysiska butiken.
 • Stor och representativ datamängd som du kan använda för att förbättra kundupplevelsen och därmed öka lönsamheten.
 • Anpassad för både fysiska och digitala kundupplevelser.
Store reviews visar vad kunderna tycker om köpupplevelsen i fysisk butik.

Unik funktionalitet

Ingen gör det lättare för kunderna att ge dig feedback:

 • Ett enda klick på önskad stjärna och betyget är registrerat.
 • Frivilligt att även skriva en recension.
 • Automatisk översättning av kundomdömen.

Öppenhet omkring köparna ger dina kundomdömen ökad trovärdighet:

 • Endast verifierade kunder får ge feedback.
 • Kundens fullständiga namn visas som standard.
 • Datum för köpet visas.

Du och ditt företag i fokus:

 • Vi dirigerar kunderna till din webbplats.
 • Du äger dina ratings & reviews.
 • Användarvänlig lösning som kräver minimalt av dig.

Funktioner

Alla plattformar för insamling av ratings & reviews erbjuder samma grundläggande funktionalitet. Det som gör Lipscore unik är den höga svarsfrekvensen som ger dig ett stort och representativt dataunderlag som du kan använda för att förbättra kundupplevelsen och därmed öka lönsamheten.

Nedan hittar du en översikt över de viktigaste funktionerna för Store Reviews. Våra experter på ratings & reviews hjälper dig att skräddarsy den bästa lösningen för dig och ditt företags behov.

Lipscore symbol for tilpassede widgets
Anpassad design

Vi hjälper dig att anpassa widgetarna till designen på resten av din webbplats. Välj mellan flera standardlayouter, färger och stilar, eller designa dina widgets exakt som du vill genom att ändra CSS på våra widgets.

Lipscore symbol for invitasjoner
Inbjudningar

Vi hjälper dig att designa inbjudningar så de passar din profil samtidigt som de är utformade efter Best Practice för att säkerställa högsta möjliga svarsfrekvens. Mejlinbjudningar är standard, men du kan också välja att skicka inbjudningar via SMS.

Lipscore symbol for kickstart
Kickstart

Bjud in alla kunder som har handlat hos dig under de senaste tre månaderna för att ge dig ett kundomdöme och få många ratings & reviews på mindre än 48 timmar! Vi importerar även ratings & reviews du har sedan tidigare.

Lipscore symbol for stealth modus
Stealth Modus

Använd Lipscore utan att någon ser det. Aktivering av Stealth Modus döljer alla synliga spår av Lipscore i din nätbutik medan systemet fortsatt är fullt fungerande och samlar in ratings & reviews från dina kunder.

Lipscore symbol for Support Trigger
Support Trigger

Support Trigger hjälper dig att fånga upp och hantera missnöjda kunder på ett bra sätt. Om du får ett dåligt omdöme skapas det automatiskt ett ärende i ditt kundtjänstsystem. Publicering av omdömet skjuts upp i 5 dagar så du får tid att göra kunden nöjd igen.

Lipscore symbol for automatisk oversettelse
Automatisk översättning

Om du vill etablera dig på en ny marknad lönar det sig att ha många ratings & reviews. Vår översättningsmodul översätter automatiskt alla kundomdömen till de språk din nätbutik stöder så att dina kunder kan läsa recensioner på sitt eget språk.

Lipscore symbol for deling mellom nettbutikker
Delning mellan nätbutiker

Driver du mer än en nätbutik eller planerar du att expandera internationellt? Med Lipscore Reviews Syndication kan du dela ratings & reviews mellan olika nätbutiker, öka exponeringen och öka försäljningen från dag ett.

Lipscore symbol for unik innsikt
Unika insikter

Ratings & reviews genererar stora mängder användbar data. Vi skräddarsyr dashboard och rapporter noga så du kan få kundinsikter som gör att ditt företag kan jobba datadrivet och därmed förbättra kundupplevelsen och öka lönsamheten.

Boka ett möte med en av våra experter!

Många förknippar ratings & reviews med e-handel men med Lipscore kan man även mäta fysiska butiker, för er som har det.

Med Store Reviews kan du samla feedback på produkter köpta i den fysiska butiken förutom att kunna mäta kundnöjdhet i varje enskild fysisk butik, utöver webshopen.

Detta ger dig stora mängder kunddata som du kan använda för att stärka och perfekta din omnikanalstrategi.

Boka ett möte med oss ​​så visar vi dig hur!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 24 timmar.