Service Reviews

Service Reviews visar vad dina kunder tycker om själva köpupplevelsen. Detta ökar förtroendet för dig som företag och ger dig unik insikt i kundresans utmaningar och möjligheter.

De flesta av våra kunder har valt vår lösning för Product Reviews på grund av den höga svarsfrekvensen. Sedan bygger de på med Service Reviews och eventuellt också Store Reviews.

Lipscore har marknadens bästa svarsfrekvens på service reviews

Varför Service Reviews?

Service Reviews kompletterar Product Reviews. Genom att låta kunderna ge dig feedback på köpupplevelsen får du unik insikt i kundresans utmaningar och möjligheter. När du visar dessa kundomdömen på din webbplats skapar du förtroende för ditt varumärke, något som ofta leder till ökad försäljning.

Är antalet kundomdömen viktigt?

Det är naturligtvis lättare att få en avsevärd mängd ratings & reviews på köpupplevelsen än på samtliga produkter du säljer. Men med fler kundomdömen får du en datamängd som är större och mer representativ, och som i kombination med att det endast är verifierade kunder som får ge dig feedback, ger dig data av hög kvalitet med unika insikter.

Vi vill gärna hjälpa ditt företag att få fler ratings & reviews!

 

Kontakta oss

Service reviews visar vad kunderna tycker om köpupplevelsen i nätbutiken.

Dina fördelar

Kombinera Service- och Product Reviews för maximal effekt:

 • Ökat förtroende för ditt varumärke.
 • Unik insikt i kundernas köpupplevelser.
 • Bättre möjlighet att fånga upp och hantera missnöjda kunder.
 • Stor och representativ datamängd som du kan använda för att förbättra kundupplevelsen och därmed öka lönsamheten.
 • Anpassad för både fysiska och digitala kundupplevelser.
Service reviews visar vad kunderna tycker om köpupplevelsen i nätbutiken.

Unik funktionalitet

Ingen gör det lättare för kunderna att ge dig feedback:

 • Ett enda klick på önskad stjärna och betyget är registrerat.
 • Frivilligt att även skriva en recension.
 • Automatisk översättning av kundomdömen.

Öppenhet omkring köparna ger dina kundomdömen ökad trovärdighet:

 • Endast verifierade kunder får ge feedback.
 • Kundens fullständiga namn visas som standard.
 • Datum för köpet visas.

Du och ditt företag i fokus:

 • Vi dirigerar kunderna till din webbplats.
 • Du äger dina ratings & reviews.
 • Användarvänlig lösning som kräver minimalt av dig.

Funktioner

Alla plattformar för insamling av ratings & reviews erbjuder samma grundläggande funktionalitet. Det som gör Lipscore unik är den höga svarsfrekvensen som ger dig ett stort och representativt dataunderlag som du kan använda för att förbättra kundupplevelsen och därigenom öka lönsamheten.

Nedan hittar du en översikt över de viktigaste funktionerna för Service Reviews. Våra experter på ratings & reviews hjälper dig att skräddarsy den bästa lösningen för dig och ditt företags behov.

Lipscore symbol for tilpassede widgets
Anpassad design

Vi hjälper dig att anpassa widgetarna till designen på resten av din webbplats. Välj mellan flera standardlayouter, färger och stilar, eller designa dina widgets exakt som du vill genom att ändra CSS på våra widgets.

Lipscore symbol for invitasjoner
Inbjudningar

Vi hjälper dig att designa inbjudningar så de passar din profil samtidigt som de är utformade efter Best Practice för att säkerställa högsta möjliga svarsfrekvens. Mejlinbjudningar är standard, men du kan också välja att skicka inbjudningar via SMS.

Lipscore symbol for kickstart
Kickstart

Bjud in alla kunder som har handlat hos dig under de senaste tre månaderna för att ge dig ett kundomdöme och få många ratings & reviews på mindre än 48 timmar! Vi importerar även ratings & reviews du har sedan tidigare.

Lipscore symbol for stealth modus
Stealth Modus

Använd Lipscore utan att någon ser det. Aktivering av Stealth Modus döljer alla synliga spår av Lipscore i din nätbutik medan systemet fortsatt är fullt fungerande och samlar in ratings & reviews från dina kunder.

Lipscore symbol for Support Trigger
Support Trigger

Support Trigger hjälper dig att fånga upp och hantera missnöjda kunder på ett bra sätt. Om du får ett dåligt omdöme skapas det automatiskt ett ärende i ditt kundtjänstsystem. Publicering av omdömet skjuts upp i 5 dagar så du får tid att göra kunden nöjd igen.

Lipscore symbol for automatisk oversettelse
Automatisk översättning

Om du vill etablera dig på en ny marknad lönar det sig att ha många ratings & reviews. Vår översättningsmodul översätter automatiskt alla kundomdömen till de språk din nätbutik stöder så att dina kunder kan läsa recensioner på sitt eget språk.

Lipscore symbol for deling mellom nettbutikker
Delning mellan nätbutiker

Driver du mer än en nätbutik eller planerar du att expandera internationellt? Med Lipscore Reviews Syndication kan du dela ratings & reviews mellan olika nätbutiker, öka exponeringen och öka försäljningen från dag ett.

Lipscore symbol for unik innsikt
Unika insikter

Ratings & reviews genererar stora mängder användbar data. Vi skräddarsyr dashboard och rapporter noga så du kan få kundinsikter som gör att ditt företag kan jobba datadrivet och därmed förbättra kundupplevelsen och öka lönsamheten.

Vi hjälper ditt företag att få 2-4 gånger fler ratings och 100 % äkta, verifierade och lagliga reviews!

Ingen annen løsning på markedet gir deg flere ratings & reviews enn Lipscore, eller kan garantere at alle kundeomtaler er 100 % ekte, skrevet av ekte kjøpere, med deres egne ord, uredigerte og bekreftet av deres identitet.

Varför välja Lipscore?

 • Marknadens bästa responsrate
 • 100& Äkta, Verifierade och Lagliga Kundomdömen
 • Få insikter du kan använda för att öka omsättningen och lönsamheten
 • Fånga upp och hantera missnöjda kunder på ett bra sätt
 • Avancerad funktionalitet

GARANTERAT ökad svarsfrekvens – eller pengarna tillbaka!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 24 timmar.