Avancerad funktionalitet

Alla plattformar för insamling av product reviews erbjuder samma grundläggande funktionalitet. Det som gör Lipscore unik är den höga svarsfrekvensen. Du bör välja Lipscore om det är viktigt för dig att så fort som möjligt få en kritisk mängd ratings ock 100 % äkta reviews på hela produktportföljen.

Nedan hittar du en lista över de viktigaste funktionerna. Våra experter på ratings & reviews hjälper dig att skräddarsy den bästa lösningen för dig och ditt företags behov. Vi hjälper dig med allt från inbjudningar och widgetar, till integration, tester och implementering av lösningen. Du blir självklart upplärd i systemet och får proaktiv uppföljning efter önskemål och behov.

Marknadens Bästa Svarsfrekvens

Normalt kan du förvänta dig 2 till 4 gånger fler omdömen om du väljer Lipscore framför konkurrerande lösningar.

Horseonline bestämde sig för att byta till Lipscore från en av världens största lösningar för att samla betyg och recensioner – helt enkelt för att samla in FLER kundrecensioner! Med deras tidigare lösning hade de en svarsfrekvens på 6-7%, men med Lipscore har de nu en imponerande svarsfrekvens på 24%!

«Vi tycker att Lipscore har ett smartare sätt att arbeta med recensioner. Alla kunder vill inte ge en recension. Vi tror att Lipscores Product Attributes, där vi kan be kunderna betygsätta produktegenskaper som storlek, kvalitet, komfort etc., kommer att ge oss värdefull feedback från våra kunder utan att tvinga dem att ge ett omdöme. Men när det är sagt, så upplever vi ändå inte att antalet skrivna recensioner har minskat», säger Timmy Norin, CMO / Delägare på Horseonline.

Se fler exempel i bildkarusellen.

100% Real Reviews

Ingen annan lösning på marknaden ger dig fler ratings & reviews än Lipscore, eller kan garantera att alla kundomdömen är 100% äkta, skrivna av verkliga köpare med deras egna ord, oredigerade och verifierade av deras identitet.

«Många fejkar recensioner i dag, så det är viktigt för oss att visa att omdömena kommer från äkta kunder. Och att vi har ett tredjepartssystem som verifierar våra recensioner,» berättar berättar Berit Sjøvik, CEO påMakeup Mekka.

Lipscores inbyggda funktionalitet säkerställer att alla recensioner kommer från äkta kunder. Och att de är skrivna med köparens egna ord utan ändringar.

Läs mer om Real Reviews

Avancerad varianthantering

Säljer du samma produkter i olika storlekar och färger? Genom att slå ihop ratings & reviews för produktvarianterna får du snabbare in en avsevärd mängd ratings & reviews på din produktportfölj.

Lanullva Lanullva säljer samma produkt i olika storlekar och färger. Vilket är fallet för många nätbutiker. Med Lipscore Advanced Product Management kan de samla in betyg och recensioner för alla olika produktvarianter och visa dem på alla produkter. Detta ger fler betyg och recensioner för hela produktportföljen!

Se fler exempel i bildkarusellen.

Automatisk översättning

Om du vill etablera dig på en ny marknad lönar det sig att ha många ratings & reviews. Vår översättningsmodul översätter automatiskt alla kundomdömen till de språk din nätbutik stöder så att dina kunder kan läsa recensioner på sitt eget språk.

Makeup Mekka har nyligen expanderat till flera nya marknader och kan visa recensioner på lokala språk. «För oss ger det ökat förtroende när vi går in på en ny marknad», berättar CEO Berit Sjøvik.

Läs mer: «Makeup Mekka går in på nya marknader med översatta recensioner – det ger ökat förtroende!»

Se fler exempel i bildkarusellen.

Delning mellan nätbutiker

Driver du mer än en nätbutik eller planerar du att expandera internationellt? Med Lipscore Reviews Syndication kan du dela ratings & reviews mellan olika nätbutiker, öka exponeringen och öka försäljningen från dag ett.

Cykelkraft ägs av Spobik AB. De två varumärkena säljer många av samma produkter och med Lipscore kan de dela betyg och recensioner mellan sina olika webshoppar. Detta innebär fler betyg och recensioner för båda märkena!

Se fler exempel i bildkarusellen.

Product Attributes

Vill du ha mer detaljerad feedback på dina produkter?

Med Product Attributes kan du, förutom ett produktbetyg och recension, kan du be dina kunder att betygsätta upp till tre Product Attributes – t.ex. storlek, kvalitet, komfort – på en 3- eller 5-gradig skala. Förutom att be kunderna att betygsätta varje produkt overall. Attributen är 100 % anpassningsbara för att ge dig mest relevant kategorispecifik feedback.

Förutom produktomdömen och recensioner så ber Scorett sina kunder om att betygsätta den faktiska storleken, kvaliteten och passformen på skorna. Denna ytterligare information hjälper kunderna att fatta bättre och mer kvalitativa köpbeslut, vilket i sin tur leder till ökad kundnöjdhet och färre returer.

Se fler exempel i bildkarusellen.

Anpassad design

En av fördelarna med Lipscore är att våra widgets för betyg och recensioner kan anpassas och skräddarsys till din webbdesign. Du kan välja mellan standardlayouter, färger och stilar eller designa widgetarna precis som du vill med CSS på ditt konto.

Se bara dessa widgets som perfekt matchar Gamera.no:s design och stolt visar det välförtjänta betyget på 4,9 stjärnor!

Se fler exempel i bildkarusellen.

Google Rich Snippets

Google Rich Snippets stöder visning av ratings & reviews direkt i Googles sökresultat. När någon söker efter en produkt du säljer kommer det organiska sökresultatet visa stjärn-betyget för produkten. Detta kan bidra till ökad klickfrekvens.

Lampehuset fick 416 % mer SEO-trafik genom att säkerställa att Lipscore-recensioner visades oftare på Google.

Vår partner Fullstakk kan hjälpa till att få mer effekt av Lipscore genom att optimera hur betyg visas på Google och på webbplatser.

Google Shopping Feed

Du kan också göra dina ratings & reviews synliga i Google Shopping annonser. Ett Google Shopping XML-feed uppdateras automatiskt med dina senaste ratings & reviews varje dag!

Ratings och reviews för Mimmis.no som samlats in via Lipscore är synliga i Google Shopping-annonser.

Hur det funkar? Varje dag uppdateras ett XML-flöde för Google Shopping automatiskt med nya ratings och reviews så att samlad kundfeedback för deras produkter visas för potentiella kunder på Google!

Dessa betyg och recensioner är till stor hjälp vid produktundersökningar och köpbeslut, vilket leder till att fler kvalificerade kunder hittar till mimmis.no:s produktsidor.

Se fler exempel i bildkarusellen.

Lipscore Support Trigger

Support Trigger

Support Trigger hjälper dig att fånga upp och hantera missnöjda kunder på ett bra sätt. Om du får ett dåligt omdöme skapas det automatiskt ett ärende i ditt kundtjänstsystem. Publicering av omdömet skjuts upp i 5 dagar så du får tid att göra kunden nöjd igen.

Funktionen Support Triggers flaggar dåliga omdömen och ger kundtjänsten möjlighet att agera, som hjälper oss att göra ALLA kunder nöjda, Timmy Norin, CMO och delägare hos Horseonline.

Kundernas feedback hjälper dessutom Horseonline att utvärdera sitt sortiment. «Triggern fångar upp produkter som konsekvent får ett annat omdöme än vi förväntat oss. Och det ger oss underlag att utvärdera om den ska finnas kvar eller inte. I vissa fall tar vi feedbacken vidare till tillverkaren. »

Läs mer: «På bara sex månader har Horseonline nästan tredubblat antalet betygsatta produkter! »

Elektroimportøren med Lipscore Real Reviews

Frågor och Svar

Låt kunderna ställa frågor direkt på produktsidan och publicera svaren tillsammans med produktinformationen. På så sätt berikar du produktinformationen samtidigt som din kundservice slipper svara på samma frågor om och om igen.

«Vi får ofta samma frågor i de olika kanaler där vi möter kunderna. För att förbättra kundservicen och ge våra kunder snabbare svar på deras produktfrågor lanserade vi Lipscores FAQ-modul. Den gör att våra kunder kan ställa frågor på de olika produktsidorna och därefter kan även andra kunder läsa svaren», säger Erik Hegerlund, eCommerce Manager hos Elektroimportøren.

För att säkerställa snabb svarstid blev denna modul även integrerad med Elektroimportørens kundservice-lösning från företaget ITX.

Läs mer: «Elektroimportøren fulländar sitt omnikanal-koncept med stora mänger kunddata »

Kickstart

Med vår Kickstart-kampanj kan du skicka inbjudningar till kunder som har genomfört ett köp inom några månader före Lipscore-integrationen och be om deras feedback. Få en stor mängd betyg och recensioner på mindre än 48 timmar! Kickstart erbjuds alla nya Lipscore-kunder.

«Det är så roligt att samla in recensioner. Jag älskar det! », säger Cathrine Bardellotto, E-handelschef på Christiania Glasmagasin.

På mindre än 24 timmar efter att Kickstart-kampanjen skickades ut fick Christiania Glasmagasin 3038 betyg och 443 recensioner från sina verifierade kunder och kunde gå live med Lipscore betyg och recensioner direkt!

Se fler exempel i bildkarusellen.

Inbjudningar

Vi hjälper dig att designa inbjudningar så de passar din profil samtidigt som de är utformade efter Best Practice för att säkerställa högsta möjliga svarsfrekvens. Mejlinbjudningar är standard, men du kan också välja att skicka inbjudningar via SMS.

Stealth Modus

Använd Lipscore utan att någon ser det. Aktivering av Stealth Modus döljer alla synliga spår av Lipscore i din nätbutik medan systemet fortsatt är fullt fungerande och samlar in ratings & reviews från dina kunder.

Unik insikt

Ratings & reviews genererar stora mängder användbar data. Driver du mer än en nätbutik eller planerar du att expandera internationellt? Med Lipscore Reviews Syndication kan du dela ratings & reviews mellan olika nätbutiker, öka exponeringen och öka försäljningen från dag ett.

«Men med vår nya lösning från Lipscore kan vi samla in många fler produktrecensioner » berättar Erik Hegerlund, eCommerce Manager hos Elektroimportøren.

Elektroimportøren använder också Lipscore för att:
⭐️Mäta kvaliteten på varje enskild produkt.
⭐️Förbättra produkttexterna i webbutiken.
⭐️Utveckla sortimentet.
⭐️Förhandla med leverantörer.
⭐️Mäta kundernas totala köpupplevelse på nätet.
⭐️Mäta kundernas köpupplevelse i fysisk butik.
⭐️Förbättra och effektivisera sin kundservice.
⭐️Ge kunderna snabbare svar på sina produktfrågor.

Läs fler Kundberättelser.

Smarta integrationer

Nilson Group är nu LIVE med Lipscore ratings & reviews på dinsko.no, dinsko.se ock skopunkten.se. De har dessutom lagt till en ganska cool funktion där du kan filtrera din sökning baserat på betyg! Så att deras kunder enkelt kan hitta det mest omtyckta paret skor.

«Vi är glada över att vara live med nya e-handelssajter. Vi hoppas att kundupplevelsen kommer att öka med Findify som personifierar innehåll och förbättrar produktsökning för våra kunder. Vi är också glada över att kunderna kan filtrera bland de högst rankade produkterna genom integrationen mellan Lipscore och Findify», säger Martin Karlsson, CIO på Nilson Group.

Denna funktion finns tillgänglig för alla Lipscore & Findify-kunder med några få klick.

Vi hjälper ditt företag att få 2-4 gånger fler ratings och 100% äkta reviews!

Ingen annan lösning på marknaden ger dig fler ratings & reviews än Lipscore, eller kan garantera att alla kundomdömen är 100% äkta, skrivna av verkliga köpare med deras egna ord, oredigerade och verifierade av deras identitet.

Varför välja Lipscore?

  • Marknadens bästa svarsfrekvens
  • 100% Äkta, Verifierade och Lagliga reviews
  • Få insikter du kan använda för att öka omsättning och lönsamhet
  • Fånga upp och hantera missnöjda kunder på ett bra sätt
  • Avancerad funktionalitet

GARANTERAT ökad svarsfrekvens – eller pengarna tillbaka!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 24 timmar.