Alla typer av reviews

Ratings & reviews är vanligast hos webshops men allt fler butikskedjor använder också möjligheterna som t.ex. en kundklubb ger för att samla in kundomdömen på både produkter och köpupplevelse i butik. Med Lipscore kan du mäta vad kunderna tycker om dina produkter, även på varumärkes- eller kategorinivå. Du kan mäta kundnöjdhet i samband med köpupplevelsen på nätet såväl som i varje enskild butik. Detta ger dig unika insikter som du kan använda för allt från utveckling av sortimentet och förhandlingar med leverantörer till benchmarking mot de bästa säljarna och butikerna.

Vi levererar alla typer av ratings & reviews och hjälper dig att skräddarsy den bästa lösningen för dig och ditt företag! Börja med Product Reviews och bygg på med Service Reviews och eventuellt också Store Reviews.

Såhär ökar du din försäljning med rating och reviews

En av våra experter visar dig hur Lipscore ger dig mer kundrecensioner som leder till ökad försäljning.

Du får veta:

  • Hemligheten bakom vår höga svarsfrekvens, 22,83%
  • Varför fler recensioner är avgörande.
  • Hur man ökar trovärdigheten på sidan/produkterna med bra och äkta kundomdömen.
  • Hur man använder data för att öka lönsamheten i vårt analysverktyg.
  • Hur man kombinerar generella omdömen och produktrecensioner.
  • Hur du med hjälp av Lipscore kan översätta alla dina recensioner till olika språk och växa i nya marknader
  • Du får lära av de bästa kunderna som har dubblat sin försäljning med hjälp utav Lipscore.

Registrera dig för en gratis demo av Lipscore

Vi ger dig kund- och produktinsikter som gör att ditt företag kan förbättra kundupplevelsen och öka lönsamheten.

Lipscore har marknadens bästa svarsfrekvens på ratings & reviews för webshops. Våra kunder får i genomsnitt feedback från 22,83% av sina kunder. Branschgenomsnittet är 4-11%. Det betyder att du med Lipscore bygger upp en bas med ratings & reviews mycket snabbare än med någon annan plattform. Svarsfrekvensen varierar självklart även bland våra kunder – men förutsatt att du följer våra råd och rekommendationer får du garanterat en svarsfrekvens som ligger över branschgenomsnittet. För att vi är proffs när det gäller ratings & reviews. Med vårt backend dashboard får du kund- och produktinsikter som gör att du kan jobba datadrivet och därigenom förbättra kundupplevelsen samt öka lönsamheten.

Vi vill hjälpa ditt företag att få fler ratings & reviews!

Lipscore är världens mest effektiva plattform för insamling och användning av ratings & reviews. Vi hjälper företag att få ökad försäljning, viktig kundinsikt, produktkunskap och köpkraft.

Vi tar gärna en oförpliktande pratstund om hur vi kan hjälpa just dig att få fler ratings & reviews och använda dessa för att öka lönsamheten.

Kontakta oss så fortsätter vi dialogen på det sätt som passar dig bäst.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 24 timmar.