Om Lipscore

Lipscore är en tredjepartslösning för insamling av kund- och produktomdömen för nätbutiker och butiker. Vi gör det superenkelt för dig som kund att ge feedback på produkter och företag.

Eftersom vi vill skapa bra köpupplevelser för dig som kund är det viktigt för oss att du kan lita på alla stjärn-betyg och omdömen levererade av oss.

lipscore ratings & reviews i nettbutikk

Våra värderingar

Maximum simplicity

Vi gör det superenkelt för dig som kund att ge feedback på produkter du har köpt och företag du har handlat hos. Allt du behöver göra är att klicka på önskat antal stjärnor så är ditt betyg registrerat. Du kan också lägga in en recension om du vill.

Maximum transparency

Transparens är viktigt för oss och vi gillar att dela med oss. Vi tror att transparens ger en bättre köpupplevelse för dig som kund. Därför är det bara verifierade kunder som får ge feedback på produkter och företag via Lipscore.

Maximum integrity

Alla omdömen från Lipscore är 100% äkta, skrivna av riktiga köpare, med egna ord, oredigerade och underskrivna med fullständigt namn. Det ger trovärdighet. Negativa omdömen kan inte raderas, men vi hjälper våra kunder att hantera dessa snabbt och effektivt. Allt för att du som konsument ska känna dig nöjd.

Henning Frettem, grunder av Lipscore Ratings & Reviews

Vår bakgrund

När vår grundare Henning Frettem för ett antal år sedan skulle handla hos en av Nordens största nätbutiker fanns det väldigt få recensioner att hitta, trots att nätbutiken använde ett av världens mest välrenommerade företags system inom kundomdömen. Och när Henning själv blev ombedd att ge ett kundomdöme efter köpet förstod han varför. Det var oerhört tidskrävande och inte särskilt användarvänligt att ge feedback!

Därmed var det avgjort; Han bestämde sig för att skapa världens enklaste och mest effektiva system för insamling av ratings & reviews – med dig som konsument i fokus.

Product reviews visar vad kunderna tycker om produkterna

Känner du någon som har nätbutik?

Lipscore utmanar stora, kända, internationella bolag. Mycket tyder på att vi är Nordens snabbast växande plattform för insamling av ratings & reviews med kunder som Vita, The Body Shop, Scorett, Devold, Ark och Telia på listan över kunder, bara för att nämna några.

Våra kunder har valt Lipscore eftersom vi kan samla in 2-4 gånger fler kundomdömen än konkurrerande lösningar. Många ärliga kundomdömen är bra för dig som kund och för företagen du handlar hos.

Om du känner någon med nätbutik uppskattar vi om du vill tipsa om oss! Vi bidrar till att skapa bra köpupplevelser och nöjda kunder.