Priser

Bästa pris per rating & review

Alla plattformar för insamling av ratings & reviews erbjuder samma grundläggande funktionalitet. Det som gör Lipscore unik är den höga svarsfrekvensen. Därför är priset du betalar per rating & review oftast lägre hos oss än hos konkurrerande lösningar.

Skräddarsydd lösning = skräddarsydd offert

Du kan få en skräddarsydd offert så snart vi vet lite mer om dig och ditt företag. Priset beror på vilken typ av ratings & reviews du vill ha, vilken slags funktionalitet du behöver, grad av anpassning, vad du säljer och din ordervolym.

Be om skräddarsydd offert!

För att kunna ge dig en skräddarsydd offert behöver vi veta lite mer om ditt företag:

  • Vilken typ av ratings & reviews vill du ha?
  • Vilken slags funktionalitet behöver du?
  • Behöver du en anpassning av våra standardlösningar?
  • Vad är företagets årliga ordervolym?

Vi tar gärna en oförpliktande pratstund om hur vi kan hjälpa just dig att få fler ratings & reviews och använda dessa för att öka lönsamheten.

Kontakta oss så fortsätter vi dialogen på det sätt som passar dig bäst.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

Vill du testa Lipscore?

Vill du veta vad dina kunder tycker om dig och dina produkter? Beställ en GRATIS analys utan några förpliktelser! Gratis analys erbjuds alla webshops med minst 1 000 ordrar under de senaste 3 månaderna. Ett minsta antal ordrar behövs för att kunna säkerställa att analysen bygger på representativ data.

Så funkar det

Vi erbjuder alla kunder som har handlat hos dig under de senaste tre månaderna att ge dig ett kundomdöme. Max 10 000 inbjudningar totalt. Du väljer om du vill samla in Product Reviews och/eller Service Reviews. Inbjudningar skickas på mail och designas så de passar din profil. Allt vi behöver av dig är en excel-fil med nödvändig kundinformation*.

Så fort rapporten med dina kunders feedback är klar, och senast inom 5 arbetsdagar, bjuds du in till en 30 minuters genomgång av resultatet med en av våra experter. Efter mötet skickar vi dig rapporten på mail.

 

Läs mer och beställ