Om Lipscore

Vi är experter på ratings & reviews. Här kan du läsa mer om vår bakgrund, vår mission, våra medarbetare och våra värderingar.

Henning Frettem, grunder av Lipscore Ratings & Reviews

Vår bakgrund

När vår grundare Henning Frettem för ett antal år sedan skulle handla hos en av Nordens största nätbutiker fanns det väldigt få recensioner att hitta, trots att nätbutiken använde ett av världens mest välrenommerade företags system inom kundomdömen. Och när Henning själv blev ombedd att ge ett kundomdöme efter köpet förstod han varför. Det var oerhört tidskrävande och inte särskilt användarvänligt att ge feedback!

Därmed var det avgjort; Han bestämde sig för att skapa världens enklaste och mest effektiva system för insamling av ratings & reviews och efter några års försök och misslyckanden lossnade det äntligen. Sedan 2017 har vi haft en äventyrlig tillväxt och mycket tyder på att vi är Nordens snabbast växande plattform inom insamling av ratings & reviews.

Mediebevakning

Lipscore har marknadens bästa svarsfrekvens på ratings & reviews

Vår mission

Vi ger dig kund- och produktinsikt som gör att du och ditt företag kan jobba datadrivet och därigenom förbättra kundupplevelsen och öka lönsamheten.

Marknadens bästa svarsfrekvens

Normalt kan du förvänta dig 2 till 4 gånger fler kundomdömen om du väljer Lipscore framför konkurrerande lösningar.

Bäst på professionell expertis

Våra medarbetare har en hög professionell expertis inom ratings & reviews. Vi vet vad som krävs för att du ska lyckas.

Unik insikt

Inget verktyg på marknaden kan samla in fler ratings & reviews. Detta ger dig unika insikter som du kan använda för att öka omsättningen och lönsamheten.

Våra medarbetare

Oavsett vem du pratar med hos oss kommer du träffa medarbetare som brinner för ratings & reviews och vet vad som krävs för att du ska lyckas med Product Reviews, Service Reviews och/eller Store Reviews.

 

Bäst på professionell expertis

lipscore ratings & reviews i nettbutikk

Våra värderingar

Maximum simplicity

Vi gör det superenkelt för dina kunder att ge feedback. Därför får du fler ratings & reviews med Lipscore. Allt vi gör är med tanke på enkelhet och användarvänlighet – för dig och dina kunder.

Maximum transparency

Transparens är viktigt för oss och vi gillar att dela med oss. Vi tror att transparens leder till bättre och längre kundrelationer. Därför är det bara verifierade kunder som får ge dig feedback.

Maximum integrity

Alla omdömen från Lipscore är 100% äkta, skrivna av riktiga köpare, med egna ord, oredigerade och underskrivna med fullständigt namn. Det ger trovärdighet. Negativa omdömen kan inte raderas men hanteras snabbt och effektivt med Support Trigger.