Team Lipscore firar 1 miljon kronor i månatliga abonnemangsintäkter

Nyheter från Lipscore
Maj 2022

STOR milstolpe nådd i maj! Vi kom upp på 1 miljon kronor i månatliga abonnemangsintäkter och för ett företag som oss är detta helt enormt! Tillväxten har varit fantastisk de senaste 2,5 åren och det är kul att se hur fler och fler företag får upp ögonen för Lipscore – som förutom att vara världens mest effektiva lösning för insamling av kund- och produktrecensioner också är ett av de företag som har mest integritet, öppenhet och enkelhet i våra lösningar.

Det har tagit oss 9 år att komma hit, men jag garanterar att det inte kommer att ta ytterligare 9 år till nästa stora milstolpe. Det händer stora saker hos oss och under nästa år kommer vi att släppa produkter som helt enkelt inte finns på marknaden och som kommer att distansera oss betydligt från konkurrenterna. Häng med!

Grundare och CEO
Henning Frettem

Lipscores grundare har varit gäst i e-handelspodden Ehandelstrender

Lipscores grundare och CEO, Henning Frettem, har varit gäst i e-handelspodden Ehandelstrender som drivs av Urban Lindstedt – en välkänd journalist, författare och föreläsare om e-handel, digital marknadsföring och digital strategi.

Den populära podden har omkring 4000 lyssnare i veckan och vi rekommenderar såklart alla att lyssna på detta avsnitt där Henning delar med sig av sina tips om hur e-handlare kan få ut mer av sina ratings & reviews!

Lyssna i din favoritapp här.

Lipscores grundare gästar podden Ehandelstrender

Vår splitternya «Knowledge base» är lanserad!

Har du sett den lilla bok-ikonen längst upp till vänster på ditt konto? Efter flera månaders arbete har vi äntligen lanserat Lipscore Knowledge-base»! Här hittar du användbara artiklar som förklarar hur du sätter upp och administrerar ditt eget Lipscore-konto, hur du gör en hälsokontroll av ditt konto, tips och råd till hur du kan få bättre resultat samt best practice för varumärkesutveckling och anpassning av inbjudningar.

Har du förslag på artiklar som alla kan ha nytta av – skicka oss ett mejl på support@lipscore.com!

Lipscore knowledge base

Välkomna till våra nya kunder!

nya Lipscore-kunder i maj 2022

Vill du lära dig hur du får ut mer av dina ratings & reviews?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Bli inbjuden till våra kostnadsfria webbinarier och få relevanta artiklar och användbara tips per e-post ca. en gång i månaden.