Nära samarbete mellan ITX och Lipscore

Allt fler kedjor och webshops väljer att använda Lipscore och ITX för att skapa bättre kundupplevelser.

ITX og Lipscore

Lipscore levererar tekniska lösningar för att samla in och analysera olika former av kundomdömen. ITX är ett företag som levererar teknik som effektiviserar kundservicearbetet. Båda företagen är norska och växer snabbt på den nordiska marknaden.

Det två företagen har ett nära samarbete, vilket inte är någon slump.

– Kedjor och webshops som vill skapa bra kundupplevelser lyssnar på sina kunder och tar kundservice på allvar. I samband med det blir ITX och Lipscore ofta naturliga teknologipartners, säger Jonny Hansen som är Head of Revenue hos Lipscore.

ITX och Lipscore har många gemensamma kunder. Detta har fört de två företagen nära varandra.

– Vi kompletterar varandra otroligt bra. ITX levererar ledande teknologi inom kundservice och vi levererar teknologi för att samla in kundrecensioner och kundinsikt, fortsätter Jonny Hansen.

Han avslöjar att företagen nu också kan integrera systemen med varandra när det finns gemensamma kunder. Ett exempel på detta är Lipscore Q&A-funktion som ger kunderna möjlighet att ställa frågor direkt på produktsidan i en webshop. Frågorna dyker upp i ITX dashboard tillsammans med förfrågningar via telefon, chatt, sociala medier, SMS och mejl – så att medarbetarna i kundservice kan svara på alla frågor från samma ställe. All korrespondens sparas såklart på den enskilda kunden.

– Resultatet är blixtsnabb och personlig kundservice. Samtidig sparar det medarbetarna en massa tid, säger Jonny Hansen med ett leende.

Läs mer om ITX.

Vill du veta mer om Lipscore Q&A & ITX?

TX erbjuder en komplett integration med Lipscore Q&A-modulen. Detta gör att Lipscore Q&A snabbt och enkelt integreras med ITX kontaktcenter, så att all kunddialog kan hanteras på ett ställe.

ITX levereras som en molntjänst och kräver ingen installation. Vi fixar allt det praktiska för en fast låg startavgift. ITX är inget stort och dyrt projekt – man kan komma igång på några få veckor.

Kontakta oss för mer information!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 24 timmar.