Tech-duo inleder partnerskap för att skapa bättre produktupplevelser – se hur lösningen funkar

Två av Nordens ledande teknikföretag, Findify och Lipscore, går in i ett omfattande samarbete med målet att skapa bättre produktupplevelser och mer intäkter online.

Leverantören av sök- och merchandising, Findify, har lanserat en helt ny backend-integration med Lipscore, som beskrivs som världens mest effektiva lösning för insamling av produktrecensioner och andra former av användarskapat innehåll.

Med Findify kan e-handlare öka konverteringen med upp till 30 procent genom förbättrad relevans och enkel kontroll inom sök, kategorisidor och rekommendationer. Genom att kombinera butikens trender med varje besökares individuella beteende kan vi i realtid visa rätt produkt, för rätt besökare, vid rätt tidpunkt.

Med Lipscore kan e-handlare samla in både 2 och 4 gånger fler produktrecensioner än vad som är standard på marknaden. Det bidrar till mer trafik från Google och bygger förtroende hos kunderna – något som ökar konverteringen. Lipscore erbjuder även översättning av recensioner, en Q&A-funktion, en storleksmodell och möjligheten att kommentera recensioner.

Kompletterar varandra bra

Joakim Amadeus Olsson, CCO hos Findify, ser fram emot det nya samarbetet.

– Findify vill göra det enkelt för handlare att skapa relevanta produktupplevelser & inspirerande köpresor. Att använda “social proofs” genom produktrecensioner är en mycket viktig del av detta

– Vi delar en gemensam vilja att hjälpa säljare att sälja mer och sälja bättre.

Olsson säger att han är glad över att få integrera med en partner som också är närvarande i norden.

– Lipscore är ett fantastiskt norskt företag som växer snabbt i Norden. Findify är svenskt och vi har också stärkt vår närvaro både här och i Norden de senaste åren.

Personlig och stjärnspäckad skoförsäljning

Skobutikskedjorna Dinsko och Skopunkten som båda ägs av Nilson Group och använder Norce-plattformen är bra exempel på hur bra Findify- och Lipscore-lösningarna funkar ihop.

De två skospecialisterna gynnas av Findifys avancerade programvara för personalisering så väl som Lipscores effektiva system för insamling av produktrecensioner.

Nedanför kan du se hur Findifys sorteringslösning på Din Skos hemsida nu inkluderar möjligheten att filtrera efter Lipscores kundomdömen.

Lipscore_Findify_Filter_1200x733
Lipscore_Findify_Sorting-1200x705

Här kan e-handlaren såklart välja att anpassa hela utseendet och känslan för lösningen så att den passar sömlöst in i butikens visuella identitet.

Enkel integration genom att klicka på en knapp

Om en e-handlare är kund hos både Findify- och Lipscore kan man nu integrera de två lösningarna med några få klick. Säljaren behöver bara gå in på Findify Merchant Dashboard och navigera till Inställningar > Integrationer och sedan klicka på Lipscore-integrationen.

En extra smart funktion som ligger i samarbetet är möjligheten att blanda och matcha produktrecensioner med olika produkt-ID inom samma produktgrupp.

Tänk dig till exempel att du säljer en vit, svart och röd klänning. Du har varje färg i storlekarna S, M och L. Men du har bara recensioner på den minsta, röda klänningsvarianten. Med Findify x Lipscore-integrationen kan du snabbt och enkelt välja att visa dessa produktrecensioner på de vita och svarta varianterna i alla storlekar. Detta gynnar både säljaren och kunden – säljaren får förtroende hos kunden genom att visa relevanta recensioner medan kunden får se produktomdömen på klänningen de är intresserade av och som fortfarande är relevanta för dem trots att omdömena är kopplade till en annan storlek och/eller färg.

Avancerade sorterings- och filtreringsalternativ är också möjliga. Säljare kan till exempel göra det möjligt för kunderna att söka efter antal stjärnor.

Vill du veta mer om Lipscore & Findify Integrationen?

Med Lipscore och Findify tillsammans har du allt du behöver för att öka konverteringen, sälja mer och sälja smartare:

  • Eget filter för “customer rating”
  • Reviews som valmöjlighet för sortering
  • Avancerade funktioner inom gruppering, sortering och filtrering
  • Ratings inbyggt i AI-motorn för personlig sökning och produktrekommendationer

Nu kan kunder hos Lipscore & Findify integrera lösningarna på ett par klick. Integrationen administreras (inklusive aktivering av filter och sortering, samt anpassning av avancerade funktioner) direkt i Findifys dashboard.

Kontakta oss för mer information!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 24 timmar.