Lipscore integrerat med e-handelsplattformen Viskan!

Kund- och produktrecensioner blir allt viktigare för e-handlare. Recensionerna bidrar till ökad trafik från Google samtidigt som det bygger förtroende hos kunderna – något som ökar konverteringen. Med Lipscore integrerat i e-handelsplattformen kan Viskans kunder nu snabbt och enkelt samla in och publicera kund- och produktrecensioner. Först ut att integrera Lipscore på Viskan e-handelsplattform är Makeup Mekka!

Förtroende avgörande i kampen om kunderna

Med ökad konkurrens på nätet blir förtroendet till produkter och varumärken allt viktigare i kampen om kunderna. Produktrecensioner bidrar till ökat förtroende och därmed ökad konvertering och försäljning. Men det förutsätter att man har en kritisk mängd recensioner på stora delar av sortimentet, inte bara på de mest sålda produkterna. Med Lipscore kan e-handlare samla in både 2 och 4 gånger fler recensioner än branschstandard. Det är anledningen till att Viskan har valt att integrera Lipscore i sin e-handelsplattform.

“En av de stora fördelarna vi ser med Lipscore är hur enkelt det är för konsumenten att lämna en recension. Med Lipscore integrerat i Viskan E-handelsplattform kan e-handlarna samla in stora mängder kund- och produktrecensioner. Lipscore erbjuder även automatisk översättning av recensioner, vilket är väldigt värdefullt för webbutiker som växer och vill expandera till nya marknader”, säger Gunilla Esbjörnsson, marknadschef Viskan

Enkelt att samla in, analysera och administrera stora mänder data

Lipscore är den aktör på marknaden som har klart bäst svarsfrekvens från konsumenterna. Vår lösning gör det enkelt, snabbt och smärtfritt för e-handelskunder att ge produkter och företag feedback. Eftersom recensionerna samlas in i samband med köpet garanterar vi också att alla recensioner är helt äkta. För Viskans kunder är det okomplicerat att samla in, analysera och administrera stora mängder data. En avgörande faktor för att fatta rätt och datadrivna beslut.

«Produktrecensioner och andra former av kundomdömen bidrar till ökad konverteringsgrad, mer trafik och högre kundförtroende, men datan som samlas in kan också användas internt i kedjan eller webbutiken för att optimera arbetet med logistik, inköp, kundservice och butiksdrift”, säger Jonny Hansen, Chief Revenue Officer hos Lipscore.

Integration mellan Viskan och Lipscore är klar

“Vi vill ge våra kunder de bästa förutsättningarna för att lyckas med sin e-handel. Tack vare Lipscores integration med Viskan E-handelsplattform får våra kunder nu verkligen bra möjligheter för att samla in och publicera kund- och produktrecensioner, vilket är en viktig del av e-handeln i dag. Vi är väldigt glada över samarbetet, säger Gunilla Esbjörnsson, marknadschef Viskan

Integrationen mellan Viskan E-handelsplattform och Lipscore är klar och gör att Viskans nya och gamla kunder enkelt kan komma igång!

Vill du veta mer om Lipscore & Viskan?

Med Viskan e-handelsplattform får du en skalbar plattform så du kan växa friktionsfritt. Integrationen med Lipscore gör det enkelt för Viskans nya och gamla kunder att samla in stora mängder kund- och produktrecensioner.

Lipscore integrerat med e-handelsplattformen Viskan!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 24 timmar.