Integrationer

Lipscore fungerar på alla plattformar. Oavsett om du använder populära e-handelslösningar som WooCommerce eller Magento, eller om du har en egenutvecklad lösning, kan Lipscore integreras med din nätbutik.

Mystore.no

Mystore är Norges största plattform för e-handel. Mystore-kunder får fast lågt pris för integration och abonnemang på Lipscore.

Läs mer: Mystore & Lipscore

Abicart

Abicart är Sveriges största plattform för e-handel. Abicart-kunder har stor rabatt på Lipscore.

Läs mer: Abicart & Lipscore

Viskan

Med Lipscore integrerat i e-handelsplattformen kan Viskans kunder nu snabbt och enkelt samla in och publicera kund- och produktrecensioner.

Läs mer: Viskan & Lipscore

Litium

CMS, PIM och e-handel i en och samma plattform. Med en inbyggd app integreras Lipscore snabbt och enkelt med webshoppen.

Läs mer: Litium & Lipscore

Multicase

Multicase business system has helped trading companies become more efficient for 20 years. With the native app for Multicase, Lipscore is easily integrated with your online store.

Läs mer: Multicase & Lipscore

Norce

2021 slogs Jetshop och Storm ihop. Den nya e-handelsplattformen har fått namnet Norce. Med en egen inbyggd app integreras Lipscore snabbt och enkelt med webshoppen.

Läs mer: Norce & Lipscore

Magento

Magento är en av världens ledande plattformar för webshops. Med en inbyggd app integreras Lipscore snabbt och enkelt.

Läs mer: Magento & Lipscore

nopCommerce

nopCommerce är en skalbar e-handelsplattform som passar både B2C och B2B. Med våra inbyggda appar integreras Lipscore snabbt och enkelt med nopCommerce.

Läs mer: nopCommerce & Lipscore

PrestaShop

PrestaShop är en populär e-handelsplattform. Med inbyggda appar för PrestaShop integreras Lipscore snabbt och enkelt med webshopen.

Läs mer: Prestashop & Lipscore

Shopify

Populär e-handelsplattform som används av många nordiska webshops. Lätt att integrera med Lipscore.

Läs mer: Shopify & Lipscore

WooCommerce

Vi erbjuder native apps för WooCommerce så att Lipscore snabbt och enkelt kan integreras med webshopen.

Läs mer: WooCommerce & Lipscore

Quickbutik

Vi erbjuder native apps för Quickbutik så att Lipscore snabbt och enkelt kan integreras med nätbutiken. Kontakta oss via formuläret nedan för mer information.

KONTAKTA OSS

Findify

Kunder hos Lipscore & Findify kan integrera de två lösningarna på några klick. Integrationen administreras direkt i Findifys dashboard.

Läs mer: Findify & Lipscore

ITX

TX erbjuder en komplett integration med Lipscore Q&A-modulen. Detta gör att Lipscore Q&A snabbt och enkelt integreras med ITX kontaktcenter, så att all kunddialog kan hanteras på ett ställe.

Läs mer: ITX & Lipscore

Andra plattformar

För alla andra plattformar, ladda ner vår integrationsguide för Lipscore Widgets.

Ladda ner

Överföring av data

Data kan snabbt och enkelt överföras mellan Lipscore och dina interna appar och system (CRM, ordersystem, nyhetsbrev, osv.) via Zapier eller vårt API.

Rest-baserat API

Lipscore har ett REST-baserat API, vilket gör det enklare att överföra data mellan Lipscore och dina interna system på ett säkert, snabbt och tillförlitligt sätt.

Hämta API dokumentation
Zapier integrationer

Med Zapier överförs data på ett säkert, snabbt och tillförlitligt sätt mellan Lipscore och dina interna system: CRM, ordersystem, nyhetsbrev osv.

Kontakta oss för mer information