Gratis analys

Öka din konvertering med produktrecensioner! Detta är ett enkelt sätt att bygga förtroende på, och därmed öka försäljningen i webbutiken. Lipscore har marknadens bästa responsrate på ratings & reviews för webshops. Det betyder att du med Lipscore bygger upp en bas med ratings & reviews mycket snabbare än med någon annan plattform.

Vill du testa Lipscore? Beställ en kostnadsfri analys!

Gratis analys erbjuds alla webshops med minst 1.000 ordrar under de senaste 3 månaderna. Ett minsta antal ordrar behövs för att kunna säkerställa att analysen bygger på representativ data. Du får veta vad dina kunder tycker om dig och dina produkter, och får testa Lipscore-funktionalitet – helt gratis.

gratis analys för webshops

Så funkar det

Vi erbjuder alla kunder som har handlat hos dig under de senaste tre månaderna att ge dig ett kundomdöme. Max 10 000 inbjudningar totalt. Du väljer om du vill samla in Product Reviews och/eller Service Reviews. Inbjudningar skickas på mail och designas så de passar din profil. Allt vi behöver av dig är en excel-fil med nödvändig kundinformation*.

Så fort rapporten med dina kunders feedback är klar bjuds du in till en 30 minuters genomgång av resultatet med en av våra experter. Efter mötet skickar vi dig rapporten på mail.

Observera att innehållet i rapporten endast kan användas internt i ditt företag. Publicering av omdömena i webshoppen, användning av omdömena i marknadsföring eller liknande förutsätter att du ingår ett avtal med oss om insamling och publicering av ratings & reviews.

* Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter för våra kunders räkning i enlighet med GDPR här.

Lipscore har marknadens bästa svarsfrekvens på product reviews

Dina fördelar

  • Du får veta vad kunderna tycker om dig och/eller dina produkter.
  • Du kan använda omdömena för att göra förbättringar i din webshop.
  • Du får veta din responsrate. Tänk på att din faktiska responsrate normalt är högre än denna responsrate*.
  • Du kommer att upptäcka att de flesta omdömen från dina kunder är positiva.
  • Du får ett bättre underlag för att kunna beräkna ROI och jämföra Lipscore med liknande leverantörer.

*Responsraten är normalt högre om inbjudan skickas direkt efter köp, än vid utskick upp till 3 månader efter köp.

gratis analys för webshops

Vill du veta mer om gratis analys?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

gratis analys för webshops

Varför erbjuder vi gratis analys?

Lipscore har marknadens bästa responsrate på ratings & reviews för webshops. Det betyder att du med Lipscore bygger upp en bas med ratings & reviews mycket snabbare än med någon annan plattform.

Vi erbjuder gratis analys för att du ska få veta DIN responsrate och kunna jämföra med liknande leverantörer.

Det enda vi vill ha i gentjänst är 30 minuter av din tid för att visa dig hur den kundinsikt och produktkunskap du får med Lipscore ratings & reviews kan ge dig högre omsätting och köpkraft. Sedan är det fritt fram att avsluta dialogen med oss.

gratis analys för webshops

Begränsningar

Efter att vi har presenterat resultaten av analysen kommer du att få en rapport från oss med dina kunders omdömen samt viktiga nyckeltal:

  • Din responsrate.
  • Produkter med flest omdömen.
  • Produkter med minst omdömen.
  • Genomsnittlig rating.
  • Fördelning av antal stjärnor.

Detta ger dig kund- och produktinsikter som du t.ex. kan använda för att göra förbättringar i din webshop.

Innehållet i rapporten kan endast användas internt i ditt företag. Publicering av omdömena i webshoppen, användning av omdömena i marknadsföring eller liknande förutsätter att du ingår ett avtal med oss om insamling och publicering av ratings & reviews.

Vill du veta mer om gratis analys?

Med GRATIS analys får du kunskap om vad dina kunder tycker om dig och dina produkter, samtidigt som du testar Lipscore-funktionalitet.

Om du redan har ett system för insamling av ratings & reviews kan du använda analysen för att jämföra din nuvarande responsrate med den responsrate du får med Lipscore.

Gratis analys erbjuds alla webshops med minst 1.000 ordrar under de senaste 3 månaderna. Ett minsta antal ordrar behövs för att kunna säkerställa att kundanalysen bygger på representativ data.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 24 timmar.