Bäst kompetens

Våra anställda har en hög yrkeskompetens på ratings & reviews. Oavsett vem du pratar med hos oss, kommer du att möta en medarbetare som brinner för ratings & reviews. Vi vet vad som krävs för att du ska lyckas med Product Reviews, Service Reviews och/eller Store Reviews.

Så vitt vi vet, är det ingen av Lipscores många konkurrenter i varken Norden eller globalt som är i närheten av att samla in lika många omdömen som vi. Med marknadens bästa svarsfrekvens, unik insikt och hög kompetens har vi skapat ett komplett paket som gör oss unika.

Lipscore har hög yrkeskompetens på ratings & reviews

Snabb uppstart

För att hjälpa våra kunder att lyckas har vi ett Customer Success Team som är redo att hjälpa. Så snart du har ingått ett avtal med oss kommer du att bli inbjuden till ett uppstartsmöte med vårt team, som ser till att uppstarten blir snabb och effektiv oavsett vilken teknisk e-handelsplattform du använder.

Tekniska förbättringar

Lipscore är känd för sin extremt höga responsrate, vilket gör att ni kan samla in stora mängder kunddata. Våra Customer Success Managers har jobbat med hundratals nätbutiker och kommer vid uppstart att dela med sig av sina bästa rekommendationer. Samtidigt är det bra att veta, att alla kunder är unika och att det alltid finns utrymme för förbättringar. Tillsammans optimerar vi löpande er lösning.

Unik insikt

VVåra kompetenta medarbetare kommer att följa er genom hela kundrelationen och komma med förslag på tekniska förbättringar. Vi hjälper er också att utnyttja all inkommande data på bästa möjliga sätt.

Vi hjälper ditt företag att få 2-4 gånger fler ratings och 100 % äkta, verifierade och lagliga reviews!

Ingen annen løsning på markedet gir deg flere ratings & reviews enn Lipscore, eller kan garantere at alle kundeomtaler er 100 % ekte, skrevet av ekte kjøpere, med deres egne ord, uredigerte og bekreftet av deres identitet.

Varför välja Lipscore?

  • Marknadens bästa responsrate
  • 100& Äkta, Verifierade och Lagliga Kundomdömen
  • Få insikter du kan använda för att öka omsättningen och lönsamheten
  • Fånga upp och hantera missnöjda kunder på ett bra sätt
  • Avancerad funktionalitet

GARANTERAT ökad svarsfrekvens – eller pengarna tillbaka!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 24 timmar.